Nevensponsors

 • Home
 • /
 • Nevensponsors

Nevensponsors

OVERSTIM.S - Als team zijn we verheugd op de steun van OVERSTIM.s te kunnen rekenen om onze positie als top team te behouden en te blijven groeien. De beslissing om samen te werken met OVERSTIM.s werd genomen omwille van de kwaliteit van de producten die zowel de renners als de medisch staf van het team wist te overtuigen. Het uitgebreide gamma van OVERSTIM.s dat alle noden van een renner invult (zowel voor, tijdens als na de inspanning) en het veelvoud aan smaken was eveneens een belangrijk element in de keuze voor OVERSTIM.s dewelke werd gemaakt in nauw overleg met de teamarts.

 

STAHL WILLE - Stahlwille is al meer dan 150 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van professionele handgereedschappen met fabricage uitsluitend in Duitsland. Van sleutelgereedschap tot opbergsystemen, van doppensets tot momentsleutels.voor iedere toepassing het juiste gereedschap van topkwaliteit. En voor een topteam dat maximaal wil presteren is Stahlwille bij uitstek de juiste partner.

 

D-SIGN STUDIO - Uw product/dienst is wie u bent, het is als het ware de identiteit van uw bedrijf. Het zou zonde zijn moest uw site die lijn niet volgen en diezelfde uitstraling niet hebben. Wij zorgen daarom voor webdesign op maat van wie u bent en wat u doet.

Een site die naadloos aansluit bij uw bestaande logo en huisstijl en een uniform geheel biedt zodat klanten ook in de digitale wereld direct dat vertrouwde gevoel hebben en weten wat ze mogen en kunnen verwachten.

 

LAZER - ...

 

FEEDBACKSPORTS - ...

 

HERZOG - ...

 

PEARL IZUMI - Is een bedrijf dat sportkledij produceert en is 50 jaar geleden ontstaan in Tokyo, Japan om daarna rond 1981 uit te breiden naar Amerika. Pearl Izumi is de teampartner voor vrijetijdsschoenen.

 

ECHIQUIER - Een samenspel van sfeer en culinaire proeverijen. Dat is de trendy 'Bistro L'Echiquier' in een notendop. Bij elke seizoenwissel pakt chef Sven Van Haver uit met een nieuwe kaart waar liefhebbers van dagverse streekproducten en van tijdloze klassiekers hun hart kunnen ophalen.

 

AQUARIUS - Met zijn nieuwe, natuurlijke formule is Aquarius niet alleen de ideale dorstlesser gedurende en na het sporten, maar ook tijdens de dagdagelijkse activiteiten. De renners houden van Aquarius.

 

BCycling - B-Cycling is de officiŽle verdeler van verschillende fietsmerken: Ridley, Merida, Batavus, Gazelle, L 'Avenir, Dahon.... Er is een ruim assortiment aan racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en vouwfietsen. Ook voor alle onderdelen en accessoires kan u bij ons terecht. Ook voor het afstellen van de fiets(positie) is B-Cycling de geschikte partner.

 

ARTILLA - Snel kwalitatief drukwerk nodig? Dan kunt u rekenen op de 40 jaar ervaring van Drukkerij Artilla, uw gespecialiseerde drukker in Tremelo voor al uw offset- en digitaal drukwerk. Onze speerpunten? Topkwaliteit en razendsnelle leveringstijden.

 

LANDAL - Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks.

 

VIN UNIQUE - Vin Unique onderscheidt zich door zijn expertise op wijngebied, een breed assortiment, de passie van vinoloog Michael Gemmeke en zijn team van wijnadviseurs, een oprechte interesse in de wensen van de klant en een uitstekende service. Wij hebben een breed assortiment van unieke kwaliteitswijnen voor elke gelegenheid, van heerlijke wijnen voor dagelijks gebruik tot aan topwijnen voor die ene speciale gebeurtenis! Alle wijnen worden door ons persoonlijk geselecteerd bij de wijnboer, waarbij wij vooral letten op kwaliteit, typiciteit en natuurlijk op een realistische prijs. Deze onderscheidende wijnen worden door Vin Unique exclusief op de Nederlandse en Belgische markt gebracht. Vandaar de naam Vin Unique.

 

Onze partners.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image